SZÚNYOGHÁLÓK

1) fix rovarháló: a legegyszerűbb megoldás a fix, keretes szúnyogháló alkalmazása, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Kis felületeknél alkalmazandó maximum 120x150 cm-ig, de nagyobb felületekre is legyártható erősített alumínium profilból. A háló anyaga időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyag.

2) függőlegesen mozgatható rolós szúnyogháló: a mozgatható szúnyogháló előnye, hogy egy mozdulattal eltüntethető. A háló anyaga időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyag. A tok és a keretprofil alumíniumból készül. A lefutó sínben szőrkefe fut végig, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. A hálót rugóerő húzza a kazettába, így ha a háló nincs lehúzva ki lehet hajolni az ablakon. Maximális méret 160x180 cm. Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált megoldást javasoljuk, mivel lényegesen olcsóbb és esztétikusabb megoldás.

3) vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló: erkélyajtókhoz alkalmazható kényelmes megoldás. egy és kétszárnyú erkélyajtóhoz is felszerelhető. A hálót rugóerő húzza a kazettába. A 2 tokos kivitel találkozásánál a hálók mágnessel kapcsolhatók össze.

4) Nyíló szúnyoghálós ajtó: 1 és 2 szárnyú erkélyajtókhoz és bejárati ajtókhoz is alkalmazható.  A 2 tokos kivitel találkozásánál a hálók mágnessel kapcsolhatók össze.

5) Toló szúnyoghálós ajtó: ablakokhoz és erkélyajtókhoz is alkalmazható. Kétszárnyú ablakhoz és erkélyajtóhoz alkalmazható. A 2 tokos kivitel találkozásánál a hálók mágnessel kapcsolhatók össze.

6) PLISZÉ szúnyogháló: erkélyajtókhoz alkalmazható felső kategória. A háló harmónikaszerűen csukódik össze és a működtetése a tolóajtó elvén működik.  Kétszárnyú erkélyajtóhoz is felszerelhető. A 2 tokos kivitel találkozásánál a hálók mágnessel kapcsolhatók össze.

 

Galéria

ablaknyitasi módok

belteri ajtó látványterv készítés

Bemutatóterem címe:

1161 Budapest, Rákosi út 82.

Telefonszám:
06-1-4060-609

Magyar Ákos:
06-70/672-3679

Butor Marianna:
06-70-679-84-18

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8-18-ig
Szombat: 9-12-ig
Vasárnap: Zárva

BB Ab-lak Kft - 1161 Budapest Rákosi út 82. - Telefonszám: 06-1-4060-609

Műanyag és Fa Nyílászárók, Beltéri Ajtók és Kiegészítők - © Minden jog fenntartva 2013

Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFA-t nem tartalmazzák. Pontos ár után érdeklődjön üzletünkben!

Ajánlat