ABLAKCSERE

Ezt a lehetőséget ne hagyja ki!

  

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb ablakprofilt és üveget!

 1. Kérjen kedvezményes árajánlatot.
 2. Vegye igénybe díjtalan felmérésünket, szaktanácsunkat!
 3. Ablakcsere A-Z-ig. Szakképzett munkatársaink akár a kávajavítást is elvégzik. Az ablakcsere miatt nem kell kőművest keresnie.

Ablakcseréhez válasson minőségi nyílászárót, kedvezményes áron!

Akár 45% kedvezménnyel! 2017.február.1-től visszavonásig.

 7 ev garancia

Műanyag ablakcsere

Egy ablak- vagy ajtó cseréjénél legfontosabb az előzetes és pontos felmérés valamint a szakmai tapasztalat. A pontatlan méretek a későbbiekben pluszköltséggel járhatnak. Az ablakcserét kérheti cégünktől a meglévő tokba való beépítéssel. Ilyenkor az ablakcsere nem jár bontással, ezzel elkerüli a bontással járó kellemetlenségeket. A tokbaépítést abban az esetben javasoljuk, amikor a régi ablak felett beépített tokos redőny van és azt nem akarja kicserélni. Az ablakcserének ez a módja nem eredményez tökéletes hőszigetelést.

 • A másik választás a bontásos-beépítés, amikor a régi tokot kibontjuk a falból és helyette építjük be az új ablakát. Ablakbeépítés után kőműves munkával visszaállítjuk az eredeti állapotot. Ezzel a művelettel tudjuk kihasználni a megvásárolt hőszigetelt ablakokat 100 százalékosan.
 • Ablakcserénél fontos a szakértelem és a tapasztalat.. A toktoldók használata az ablak oldalára és a tetejére sok esetben hasznosak. Redőny megrendelése esetén az ablak tetejét toktoldóval látjuk el azért, hogy a redőny tokja ne lógjon bele az ablaküvegbe.
 • A külső hőszigetelések kávához történő befordulása eredményez jó hőszigetelést, nem hagy hőhidat. Ilyenkor az ablakok 2 oldalára a szigetelés fogadására szolgáló toktoldót helyezünk, így a szigetelés nem lóg majd bele az ablakunkba ablakcsere után.

 

 

ablakcsere_1

 Válaszon termékeink közzül:

műanyag ablak

 

fa ablak 

 

Cégünk az egyedi műanyag ablak, ajtó gyártásánál túlmenően, igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújt. muanyagablak.info oldalunkon részletesebben olvashat.

 • ingyenes felmérés
 • szaktanácsadás
 • árajánlat készítés
 • műanyag ajtók, ablakok kiszállítása
 • műanyag ajtók- ablakok bontása, beépítése (ablakcsere)
 • törmelék elszállítás
 • beépítés utáni kőműves munkák
 

Ablakcsere nehéz választás

Ablakcserét végző cégek tízezrei közül nehéz kiválasztani a legjobbat. Jó minőséget értékesítsen és a kivitelezési munkát (ablakcserét) is kiváló minőségben végezze el, közel legyen hozzám, garanciát vállaljon és sorolhatnám.

 • Az épület nagyban meghatározza azt, hogy az ablakcserét milyen profilú műanyag ablakkal hajtsuk végre.
 • Hosszú évek során megtaláltuk azokat a gyártókat, beépítőket, szállítókat, akikkel közösen csak jó minőségben és a megbeszélt határidőn belül végezzük el az ablakcsere folyamatait.

 

 

Ha ablakcserén tűnődsz, akkor már jó irányba indultál, hogy a lakótered nyílászárói igazán megfeleljenek az igényeidnek.

 Az ablak szerepei közt van, hogy jól szigeteljen, illetve a lehető legegyszerűbben biztosítsa a természetes szellőzést.

 Ahhoz, hogy az ablakcsere által tökéletesen igényeire legyen szabva az új nyílászáró érdemes odafigyelni egyékét dologra, mint az

 •  acél merevítés:

A minőségi műanyag ablak tokszerkezetében acél zártszelvény merevítés található, és olyan zárószemek melyek ebbe kerültek rögzítésre. Fontos, hogy az acél vastagsága legalább 1,7 mm legyen, máskülönben nem lesz képes betölteni azt a funkcióját, hogy ellenálljon az esetleges felfeszítésnek. Valamint meghatározó, hogy a szárnyszerkezetben is legalább ilyesmi 1,75 mm-es acél legyen, mert ezzel növelhető az ablak szilárdságága, így biztosítva hosszútávú hibátlan működést.

 

 • vastag falszerkezet:

Élettartam és a használhatóság szempontjából kiemelten lényeges, hogy megfelelően vastag legyen a műanyag alapanyag falszerkezete, vagyis legalább 2,8 mm. Így megelőzhető a vetemedés.

 

A minőségi ablakok beépítési mélysége, az ablak szélessége, legalább 75 mm legyen, vagy inkább több. Ne hagyják magukat befolyásolni légkamra számaival. Ugyan van szerepe a hőszigetelésben, de gyártónként más és más annak mértéke. Ami döntő, hogy az ablak teljes hőszigetelési értéke mennyi, ez függ az alapanyagtól és a beépítési mélységtől is.

 

 •  a teljes ablak hőszigetelési értéke:

mert hőszigetelés szempontjából csakis ez számít, és nagyon sok tényező hatást gyakorol rá. A legtöbb ablakos ajánlatában ez nem szerepel, vagy nem tudja megmondani, vagy nem foglalkozik a kérdéssel. Az ilyen céget inkább ne vegyük komolyan.

 

 • többrétegű üvegezés:

A minőségi ablakok esetében legalább háromrétegű az üvegezés és még jobb ha meleg peremes távtartóval rendelkezik, tehát az üvegek között nem fém van, hanem műanyag, ami meggátolja a páralecsapódást, ezáltal a penészedést. Az ablak hőszigetelési értéke legyen 0,8 w/m2K vagy kevesebb.

 

 • esztétika:

A minőségi ablakok az esztétikusak. A nyílászárók manapság nem csak jellegtelen építőanyagok, hanem igazán hozzá tudnak járulni az otthonunk összképéhez.

 

 

 

 

ablakcsere_3

 

 

 

 

 

 

Az ablakcsere és a hőszigetelés jelentősége

A mai energia árak mellett érdemes odafigyelni otthonunk hőszigetelése. A tető és a falak szigetelése mellet nagyon fontos lépés az ablakcsere.

 • Egy jól kiválasztott műanyag ablak és egy szakemberek által végrehajtott ablakcsere nagyon jó befektetés.
 • Az ablakcsere télen is elvégezhető mivel az ablak kibontását követően rövid időn belül beépítjük az új ablakát.
 • Téli ablakcserénél olyan rögzítő anyagot használunk, melyek fagypont alatt is nagy kötésszilárdságot eredményeznek.

 

 

Leginkább ősszel és télen, a hideg beálltával szembesülünk azzal, hogy lakásunk nyílászárói cserére szorulnak. Jó időben, melegben még nem tűnik fel a besüvítő hideg szél, a horror fűtési költség és a hideg ablakfelület. Viszont mikor beköszönt a hűvösebb idő szinte azonnal érezzük a hűs levegőt és a mozgó függönyöket. Ilyenkor sokan pánikba esnek, hogy az egész telet így kell átvészelni és fűteni kell az utcát. A jó hír az, hogy nem kell tavaszig várni, nem kell attól tartani, hogy ablakcsere esetén hosszadalmas munkával, nagy felfordulással, mindenhol hideggel kell számolnunk. Sőt ebben az időszakban rakás kedvező akciót találni, így nem kell a következő tavaszt várni.

 

Általában a kivitelező cégek az őszi/ téli, nem szezonális időszakban szerzik be az alapanyagokat, mert ilyenkor ők is nagyobb kedvezményt kaphatnak a nyílászáró kereskedésben. Lakossági vásárlóként mi is kiaknázhatjuk ezt az eshetőségeket.
A téli időszakban sokszor még extra ajándékhoz is juthatunk. Legyen ez egy meleg peremes távtartó vagy egy biztonsági kilincs. Ezek ráadásul olyan kedvezmények, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

 

Nem kell attól tartanunk, hogy télen nem lehet szakszerűen elvégezni egy ablakcserét, hiszen megvannak azok az anyagok, melyekkel ugyanolyan minőségű munkát tudnak végezni szakértő kollégáink, mint nyáron.


Attól sem kell tartani, hogy az ablakcserével teljesen kihűtik a lakásunkat a munkások, mert egy szakértelemmel rendelkező, precíz beépítő brigádnak nem tart több időbe kicserélni a nyílászárókat, mint egy alapos szellőztetés.

 

ablakcsere_4

 

 

Ablakcsere problémák

Elavult alapanyagból és gyenge minőségű vasalattal ellátott ablakokat, szakemberek sem tudnak jól beépíteni, így az ablakcsere folyamata nem lehet megfelelő.

 • Mindenki a legjobb minőséget szeretné, mindezt elérhető áron.
 • Ehhez nyújtunk önnek segítséget, hogy a lehetőségeket, körülményeket és igényeket összehangolva.

 

ablakcsere_5

 

 

Az ablakcsere megfontolt döntés legyen

Ablakcsere előtt megmérjük a kialakított falnyílás méretét és ezek alapján készítjük el igényre szabott árajánlatát. Ne hamarkodja el döntését, nálunk nem kell azonnal döntenie! Mi azt szeretnénk, hogy jól átgondoltan döntse el kivel cserélteti ki ablakait.

 • Az ablakcsere hosszú távú befektetés, évtizedekre szól, ezért a legjobb műszaki tartalom és ár figyelembevételével hozza meg döntését.
 • Előre megbeszélt időpontban beépítő kollégánk felkeresi Önt és felméri az elvégzendő munkát.
 • Ezután egy tételes ajánlatot készítünk.
 • Miután ajánlatunkat elfogadta, a megbeszélt időpontban sor kerül az ablakcserére.

 

ablakcsere_6

 

 

Ablakcsere helyszíne

Cégünk Budapesten és vonzáskörzetében is vállalja az ablakcserét. A megrendelt műanyag nyílászárókat az ország egész területén szállítjuk!

 • Ablakcsere Budapesten:

 • Budapest egész területén dolgozunk és nem kell többet fizetnie akkor sem ha távolabbi kerületben szeretne ablakcserét rendelni.
 • Ablakcsere Budán:

 • A budai kerületekben is azonos áron végezzük el az ablakok beépítését, mint a cég székhelyéhez közel.
 • Ablakcsere Budapest környékén:

 • Budapest vonzáskörzetébe is rendelhet tőlünk ablakokat, ajtókat, erkélyajtókat, redőnyöket és mindent, ami nyílászáróval és árnyékolástechnikával kapcsolatos.
 • Ablakcsere vidéken:

 • Az árajánlatunkban feltüntetett árak változatlanok maradnak csak egy plusz üzemanyagköltséggel kell számolnia.

 

ablakcsere_7

 

 

BONTÁS-ÉPÍTÉSES ABLAKCSERE

Bontás-beépítéses ablakcsere esetén a régi ablakkeretet eltávolítjuk. Az új műanyag ablak a megtisztított ablaknyílásba kerül beépítésre, ezután az alábbi ablakcsere lépések következnek.

 • Az új ablakot csavarokkal a falba rögzítjük, majd a szerelési hézagot PUR-habbal tömítjük.
 • Belülre műanyag könyöklőt, kívülre alumínium vízvetőt szerelünk.
 • Ebben az esetben szükség van a falazat, illetve a festés helyreállításra is.

 

ablakcsere_8

 

 

MEGLÉVŐ TOKBA ÉPÍTÉS

Tisztasága és gyorsasága végett alkalmazzuk. Nincs szükség kőművesre. A belső felületek nem sérülnek, sem belül, sem kívül nem kell festeni vagy színezni a falakat. Az Beépített új műanyag ablak homlokzati képe megegyezik a régivel, ezért építési engedélyre sincs szüksége.

 • A meglévő tokot a falban hagyjuk, a régi szárnyakat leszereljük, a vasalatokat eltávolítjuk.
 • Behelyezzük a méretre legyártott új műanyag ablakot és csavarokkal rögzítjük, PUR habbal tömítjük.
 • Kívülre - Belülre egy műanyag könyöklő kerülhet beépítésre.
 • A régi tokszerkezetet műanyag takaróléccel fedjük el, az ablakot pedig pontosan beállítjuk.

 

ablakcsere_9

 

 

ABLAKCSERE PANEL LAKÁSBAN

Az évtizedekkel ezelőtt épült panelházakba elavult nyílászárókat építettek be, melyek mára ráadásul el is öregedtek.

 • Ezeknek az ablakoknak a cseréjénél eltávolítjuk a régi tokszerkezetet is.
 • A falnyílást megtisztítjuk és elvégezzük az ablakcserét.
 • Csavarokkal rögzítjük és PUR habbal tömítjük.
 • A helyszíni munka bontással jár, de beépítést követően nincs szükség kőműves munkára, mert a visszajavítást takarólécekkel hajtjuk végre.
 • Ezzel az ablakcserével egy átlagos méretű panellakás ablakait, erkélytóit 1 nap alatt cseréljük.

 

ablakcsere_10

Amennyiben ablakot szeretne cserélni kérje szakértőink véleményét vagy helyszíni felmérésünket. 

Műanyag ablak hőszigetelése:

Ablakcsere után az alap hőszigetelésű ablakok is jobban szigetelnek mint az elavult ablakok. Ennek az az oka, hogy a műanyag ablak gyártók csak fokozottan hőszigetelt üveget építenek bele a műanyag ablakokba. Az ablak hőszigetelési tulajdonságát az úgynevezett U érték határozza meg. A hőszigetelt ablakoknál 1,4 U értéknél nagyobb számot biztosan nem kapunk. Minden ablaknál minnél kisebb a hőszigetelési érték annál jobb az ablak hőszigetelése. Hőszigetelési értékek meghatározásánál az ablak profilnak is jelentősége van. A légkamrák száma, az ablak profil vastagsága, gumitömítések száma meghatározza az ablakunk hőszigeteési értékét.

 

Műanyag ablak előnye a fa ablakokkal szemben:

 • Tisztítása egyszerű
 • Időtálló
 • Előállítása olcsóbb
 • Fa ablakokhoz hasonlóan színezhető

Ablak ár:

Akár műanyag ablak cserét akár fa ablak cserét tervez kérjen mindenre kiterjedő részletes árajánlatot.

Müanyag ablak árazás előtt:

Nyílászáró csere előtt kérje helyszíni felmérésünket.

Felmérést végző szakemberünk mindenre kiterjedő szakmai tanácsot fog nyújtani. Leméri a pontos méreteket. Ezeket a lépések ajtó-ablak csere esetén, vagy legyen az ajtó-ablak új nyílásba történő beépítése, ne maradjon ki.

Ezt követően pontosan látja a nyílászáró csere minden költségét.

Ablakcsere megfontolt döntés legyen

 Cserélje ki ablakát, majd spóroljon vele energiát!

 

Galéria

ablaknyitasi módok

belteri ajtó látványterv készítés

Bemutatóterem címe:

1161 Budapest, Rákosi út 82.

Telefonszám:
06-1-4060-609

Magyar Ákos:
06-70/672-3679

Butor Marianna:
06-70-679-84-18

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8-18-ig
Szombat: 9-12-ig
Vasárnap: Zárva

BB Ab-lak Kft - 1161 Budapest Rákosi út 82. - Telefonszám: 06-1-4060-609

Műanyag és Fa Nyílászárók, Beltéri Ajtók és Kiegészítők - © Minden jog fenntartva 2013

Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFA-t nem tartalmazzák. Pontos ár után érdeklődjön üzletünkben!

Ajánlat